Velkomstserie med flere mails

DKK3.595,00DKK5.195,00 Ekskl. moms

  • Indledende online møde og research
  • Udarbejdelse af strategi for velkomstserien
  • Målgruppeanalyse
  • Udarbejdelse af teksten til det valgte antal mails
  • Korrektur
Ryd
Varenummer (SKU): N/AKategori:

Ville det ikke være fantastisk, hvis du kun behøvede at få skrevet en mail én gang - og den så kunne sælge igen og igen.

Den slags mail findes! Den kaldes for en velkomstserie

Sådan fungerer en velkomstserie

Velkomstserien sendes automatisk til alle dem, der tilmelder sig dit nyhedsbrev og består typisk af 5, 7, 9 eller flere mails.

Den første mail byder den nye abonnent velkommen, og giver eventuelt en elektronisk velkomstgave i form af f.eks. en e-bog, et webinar eller en kontant rabatkode til din webshop.

Med den rigtige velkomstgave kan du hurtigt få masser af modtagere af dit nyhedsbrev!

De efterfølgende mails anvendes så til at skabe troværdighed, tillid og kendskab til din forretning og dens produkter og tjenester.

Der findes mange forskellige strategier - og vi finder naturligvis den rigtige til dig og dit firma, uanset om du har en B2C-webshop, sælger B2B-produkter og tjenester eller vidensprodukter og konsulentydelser.

Det skal du bruge, for at kunne udsende en velkomstserie

For at kunne sende en velkomstserie skal du anvende et mailtjeneste som f.eks. MailChimp, CampaignMonitor, HubSpot eller lignende.

Lige så snart dit kundeemne tilmelder sig din mailingliste, begynder mailtjeneste at sende velkomstserien med det antal dages mellemrum, du har bestemt.

Vi kan hjælpe dig både med at vælge den rigtige mailtjeneste og sætte velkomstserien op. Det er en tillægsydelse, du kan bestille her.

Vi kan også udvikle indholdet til den e-bog, der skal få folk til at tilmelde sig dit nyhedsbrev. Bestil e-bogen her.

Så med Content til marketing er du altid dækket ind.

Hvor mange mails skal der være i din velkomstserie?

Traditionelt består en velkomstserie af fra 5 og opefter mails. Hvor mange, der skal være i din velkomstserie, afhænger af kompleksiteten af det, du sælger, eller hvor stort dit varesortiment er - eller hvor meget du har at sige til nye modtagere af dit nyhedsbrev.

Skal du have sat skub i din mailingliste? Så vælg hvor mange velkomstmails, du skal have i din velkomstserie, bestil i dag og lad os komme i gang med at skrive dine velkomstmails.

 

Yderligere information

Antal mails

5, 7, 9

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.