Sammensæt din online marketing af disse pakker

Hos Content til marketing kan du sammensætte din online markedsføring ved hjælp af en eller flere indholdspakker til en fast, lav pris.

Læs mere om de forskellige former for pakkeløsninger, og klik dig videre til den type indholdspakker, der er mest relevant for din virksomhed.

Vælg mellem pakker til

Content marketing

Vi skaber strategi og indhold til jeres content marketing-kampagner i samarbejde med jer.

Email-marketing

Vi bygger både løbende email-kampagner og udvikler jeres velkomst-serier.

SoMe-marketing

Skab opmærksomhed med målrettede opslag og storsælgende popup-grupper på Facebook

Online annoncer

Annoncer på SoMe og i søgeresultater for de helt rigtige målgrupper og søgninger.

Vi skaber strategi og indhold til:

Content Marketing

Vi udvikler strategien og indholdet til din content marketing-kampagne lige fra dit lead bait og til det indhold, der skal begejstre og overbevise kunderne.

Indhold der tiltrækker, fastholder og konverterer

Content marketing handler om at tiltrække dit ønskede kundesegment med spændende og relevant indhold, der målrettet flytter de besøgende gennem hvert trin på deres rejse frem mod at blive kunder hos dig – og ender med at konvertere dem! Først til potentielle kundeemner, dernæst til kunder og i sidste ende til ambassadører for dine produkter, dine ydelser og dit firma.

Få lagt en klar strategi og skabt noget indhold, der går rent ind hos din målgruppe – og få løbende mere indhold og nye kampagner til en fast månedlig pris.

 

Email-marketing

Vi bygger dine email-marketing kampagner – både dem du udsender løbende og dine velkomstserier, der uddanner nye kundeemner til at blive kunder hos dig.

Email-marketing er stadig bestselleren!

Email-marketing er fortsat den mest effektive måde at sælge produkter og ydelser på nettet. Især B2B- eller dyrere B2C-produkter, der oftest har en længere beslutningsproces.

Effektiv email-marketing handler ikke om at udsende en strøm af tilbudsmails, eller kun sende en lejlighedsvis mail ud, når der sker noget nyt i dit firma.

Få skrevet dine mails af professionelle email-marketing-forfattere til fast pris hver måned – og se forskellen!

 

Sådan virker det!

Vælg din pakke!

Skræddersy den online- eller email-marketingpakke, der passer til din forretning.

Vi lægger en plan

Sammen lægger vi en plan for de kampagner og det indhold, der skal udvikles.

Vi producerer

Derefter udvikler vi enga-gerende og konverterende indhold, der er behov for.

Du udgiver

Så udgiver du indholdet på de respektive kanaler – eller også gør vi det for dig!

Markedsføring på de sociale medier

Brug de sociale medier til målrettet at bearbejde de målgrupper, der er mest interesseret i dine produkter – eller brug lukkede Facebook-grupper til produktlanceringer og salg af konsulentydelser. 

Udnyt styrken ved de sociale medier i din markedsføring

Markedsføring på de sociale medier handler ikke bare om at poste firma- og produktnyheder på firmaets hjemmeside.

Men den rigtige markedsføringsstrategi kan Facebook bruges til at skabe både begejstrede evangelister for dit brand og dine produkter. Og bruges til produktlanceringer og salg af f.eks. konsulentydelser og dyrere B2B- og B2C-produkter ved hjælp af såkaldte Popup-grupper.

 

Online annoncering

Online annoncering dækker alt lige fra traditionelle banner-annoncer, over annoncer i søgeresultater og på de sociale medier og til retargeting- og andre intelligente annoncetyper, der gør det nemt at få folk tilbage til din hjemmeside eller på din mailingliste.

Skab større opmærksomhed med betalt annoncering

Du kender sikkert allerede mulighederne for at annoncere både i søgeresultaterne på Google og på de forskellige sociale medie-platforme.

Med en intelligent strategi og en detaljeret målgruppeanalyse af dine forskellige kundesegmenter er det muligt at bygge et spind af online annoncer, der præsenterer dine kundeemner for de helt rigtige stykker indhold på det rigtige tidspunkt. På den måde kan du hele tiden få dem videre på deres kunderejse.

Derved kan du skabe masser af nye, varme leads, få flere modtagere af dit nyhedsbrev og bygge en sand fanskare omkring dit brand, dine produkter og tjenester.

Brug for et godt tilbud?

Udfyld kontaktformularen, ring på 29 72 55 73
eller send en mail til info@webtextshop.dk.