I det følgende kan du læse webtextshop I/S handelsbetingelser for køb af content og email-marketingpakker og digitale produkter på content-til-marketing.dk.

Hvem står bag?

Content-til-marketing.dk er en tjeneste, der ejes af Webtextshop I/S.

Kontaktinformation:

Webtextshop I/S
Præstemarksvej 20
4653 Karise
CVR: 36679220

Mail: info@webtextshop.dk

Tlf.: +45 29 72 55 73 (svarer 9.00 – 17.00)

Sådan kan du betale

Webtextshop I/S modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, MasterCard og American Express. Ved færdiggørelsen af din bestilling trækkes beløbet på dit betalingskort ved bestillingen.

Alle beløb er i danske kroner (DKK), og er oplyst ekskl. moms. Moms tillægges til sidst baseret på den adresse, du har angivet

Webtextshop anvender en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Webtextshop I/S kontakter alle kunder inden for 24 timer efter modtagelse af ordren på hverdage. Kunder som har bestilt i weekender og på helligdage kontaktes førstkommende arbejdsdag. Herefter lægges en leveringsplan for de købte ydelser.

Digitale produkter købt i webshoppen leveres direkte pr. mail, så snart betalingen er gennemført.

Fortrydelsesret

Som kunde hos Content-til-marketing.dk har du 14 dages fortrydelsesret på digitale produkter. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager dine varer fra os. Fortrydelse skal anmeldes til os pr. mail senest 14 efter købet. I mailen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Fra fortrydelsen skal du senest 14 dage have slettet dit kopi af det digitale produkt.

På content marketing-, email marketing- og andre pakkeløsninger gives der ingen returret, da der er tale m et bestillingskøb. Altså en vare, der er specielt fremstillet til kunden. Disse gives der hverken fortrydelses- eller reklamationsret på.

Refusion

I tilfælde af, at der f.eks. ikke har været behov for alle ydelserne i en købt indholdspakke, refunderes det tilsvarende beløb herfor.

Samtidig betaler vi naturligvis det fulde beløb retur, dersom du fortryder købet af et digitalt produkt.

Ved aftalt refusion, bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt hos Content-til-marketing.dk, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Hjemmeside: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mailadresse: info@webtextshop.dk

Persondatapolitik

For at kunne handle hos os, skal du som minimum angive dit navn, din adresse, din mailadresse og dit telefonnummer, når ordren afgives. Det gøres ved at udfylde formularen med kontaktoplysninger i forbindelse med færdiggørelsen og betalingen for din ordre.

Content-til-marketing.dk og webtextshop I/S forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Derfor vil vi ikke afsløre information om dig til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at færdiggøre købet, samt fremsende de købte varer til dig. Men vi sælger eller videregiver ikke dit navn, din adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen anden tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Alle informationer opbevares på betryggende vis online og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Webtextshop I/S.

Personoplysningerne opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Bemærk: Vi registrerer også IP-adressen, hvorfra dit køb foretages. Denne oplysning finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. IP-adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Henvendelser vedr. opbevarede persondata

Den dataansvarlige på Content-til-marketing.dk er Webtextshop I/S. Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.

I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os omkring dette på mailadressen info@webtextshop.dk.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Læs mere om vores cookie- og privatlivspolitik her.

Brug for et godt tilbud?

Udfyld kontaktformularen, ring på 29 72 55 73
eller send en mail til info@webtextshop.dk.