Content marketing

Content marketing – eller på dansk: “indholdsbaseret markedsføring” – benytter en række nøje planlagte stykker indhold til at føre kunden gennem hele eller bestemte dele af kunderejsen. Læs mere om content marketing, og hvordan vi kan skabe det nødvendige indhold til jeres content marketing-kampagner til en fast, månedlig pris.

Content marketing pakker

Sammen med dig lægger vi en plan for dine content marketing-kampagner, og leverer det aftalte indhold hver måned til fast pris. Herunder finder du 3 priseksempler:

Lille kampagne

DKK 9.495,-

Pr. kampagne

Indledende online møde
Analyse og strategi
Indhold til lead magnet
5 velkomstmails
3 trafikskabende artikler

Stor kampagne

DKK 14.995,-

Pr. kampagne

Indledende online møde
Analyse og strategi
Indhold til lead magnet
 Skrivning af 2 kundehistorier
Indhold til landingsside
 5 velkomstmails
 5 trafikskabende artikler

Kampagne på 3 måneder

DKK 23.995,-

Pr. kampagne

 Indledende online møde
 Analyse og strategi
 Indhold til lead magnet
 Skrivning af 2 kundehistorier
 Indhold til landingsside
 5 velkomstmails og 4 opfølgende
 10 trafikskabende artikler

Hvad er content marketing?

Content marketing handler om at markedsføre dit firma og dets produkter eller ydelser gennem indhold om de emner, som dem, der har brug for dine produkter, typisk søger på i løbet af deres kunderejse.

Hvert enkelt stykke indhold bygges, så det passer til det sted på kunderejsen, kundeemnet er på. Indholdet leder enten kundeemnet videre på kunderejsen, eller videre til f.eks. en gratis e-bog, en tjekliste eller noget andet, som folk er villige til at give deres mailadresse for at få fat på.

Derved giver kundeemnerne sig til kende, så du kan begynde at bearbejde dem mere målrettet. Det kan f.eks. ske gennem email-marketing, Facebook-grupper eller lignende.

Lad os lægge din content marketing-strategi

Oftest opbygges content marketing-kampagner omkring den lead-magnet, dine kundeemner skal give deres mail-adresse for at få.

Ud fra denne planlægges dels indhold til hjemmesiden, de sociale og andre medier, samt annoncekampagner som skal generere trafik til kampagnens lead-magnet. Derudover produceres en eller flere email-serier, der målrettet skal bearbejde kundeemnet, så det tager de sidste skridt på deres kunderejse, eller kontakter jeres salgsafdeling.

For at kunne planlægge det rigtige indhold, kræves der en grundig analyse af det kundesegment eller den målgruppe, du ønsker at påvirke – samt en klar strategi for, hvilken rolle hvert enkelt stykke indhold har i kampagnen.

Sådan virker det!

Vælg din pakke!

Vælg den content marketing-pakke, der passer til din forretnings kampagne-behov.

Vi lægger en plan

Sammen lægger vi en plan for de kampagner og det indhold, der skal udvikles til kampagnen.

Vi producerer

Vi skaber indholdet til lead-magnet, email-kampagne og andet trafikskabende indhold.

Du udgiver

Du udgiver indholdet på hjemmesiden, som email eller på de sociale medier – eller vi gør det for dig!

Vi producerer indholdet til din content marketing

Lader du Content-til-marketing stå for din content marketing, kan du koncentrere dig om at betjene de leads og kunder, som vores kampagner skaber til din forretning.

Vi har udarbejdet content marketing-kampagner og indhold til utallige danske firmaer, lige som vi har arbejdet med indholdsudvikling til både digitale og trykte medier i mere end 30 år.

Vi producerer udelukkende strategi og indhold, men kan trække på eksperter inden for Google- og Facebook-annoncering, grafisk design, opsætning af hjemmesider og email-marketingsystemer, samt SEO- og konverteringsoptimering. Derved kan vi levere alle de ydelser, du har brug for i din online markedsføring.

Se alle vores content marketing-pakker

Sammensæt selv din content marketing af disse pakker!

Brug for et godt tilbud?

Udfyld kontaktformularen, ring på 29 72 55 73
eller send en mail til info@webtextshop.dk.